Canva Şimdi Kardelenler'de

04 Şubat 2021

Kardelenler Koleji olarak öğrencilerimizi dijitalleşen dünyaya hazırlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda dijital grafik tasarım platformu olan Canva ile yeni bir işbirliğine imza attık. Bu işbirliği ile okullarımızda profesyonel öğretmenlerimiz tarafından Canva eğitimi verilmeye başlandı.

Eğitim sonunda öğrencilerimiz, profesyonel tasarımlar yapabilecek bilgi düzeyine ulaşarak belkide hayallerindeki mesleğe bir adım daha yaklaşmış olacak.

Öğretmen ve öğrencilerimiz Canva’nın Pro versiyonunu ücretsiz bir şekilde kullanabilecekler.

Canva Nedir?

Canva, dijital tabanlı grafik tasarım sitesi/uygulamasıdır. Birçok farklı uygulama ve programdan yapabildiğimiz işlemleri tek  platform üzerinden  yapabilmemize olanak sunan Canva, tasarım dünyasına yeni bir soluk getirdi.

Zengin bir veritabanına sahip olan Canva aradığımız her şeyi bizlere sunuyor.

Canva İle Neler Yapılabilir?

• Profesyonel tasarımlar

• Reklam görselleri

• İnstagram gönderileri ve hikayeleri.

• Sunumlar

• Logo tasarımı