Bölgenin Tek Google Okulu

04 Şubat 2021

BÖLGENİN İLK VE TEK GOOGLE OKULU

Kardelenler Koleji olarak bir ilke daha imza atarak Google ile işbirliğine başladık. “Google For Educations Partners” kapsamında okullarımızda öğretmen ve öğrencilerimize Google eğitimleri verilmektedir. Bu eğitimlerin sonunda başarılı olan öğrencilerimiz Google Sertifikaları ile ödüllendirilmektedir. Öğrencilerimiz alacakları bu sertifikalar ile Google İş Ortağı statüsü elde etmiş olacak ve Google promosyonlarından da yararlanabilecekler.

Öğrenci ve öğretmenlerimiz tüm Google uygulamalarından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin yararlanabileceği uygulamalar şöyle;

• Sınırsız Drive Alanı

• Google Duo

• Google Chat

• Google Ads

• Analytichs

• AdSense

• Google Akademi

• Google Asistan

• Google Classroom

• Google Meet

• Google Play Books

• Play Protect

• Podcasts

• Google Cloud Prents

• Cardboard

• Chrome Book

Dünyada 90 milyondan fazla öğrenci, öğretmen ve yönetici Google For Education kullanıyor.

Google For Education Partners Nedir?

Google For Educations Partners eğitim alanında faaliyet gösteren tüm müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kuruldu. Google Eğitim Partnerliği, öğrencilere dijital reklamcılık alanında derinlemesine bir öğrenme süreci sunuyor.

Google, ileride internet üzerinden müşteriyle buluşmak isteyen öğrencilerimiz için bir iş ortaklığı kuruyor. Geniş veritabanı ile doğrudan müşteri ile temas kurmanızda önemli bir rol üstlenen Google, iş ağımızı genişletmemizde bizlere yardımcı oluyor.
Google Partners sizlere zaman ve maliyet kazandırır.

Google For Education Partners Eğitimleri Nelerdir?

• Temel Adwords Eğitimi

• Görüntülü Reklamcılık

• Arama Ağı Reklamcılığı

• Mobil Reklamcılık

• Video Reklamcılığı

• Alışveriş Reklamcılığı

Her bölümün sonunda yer alan sınavlarda başarılı olan öğrencilerimiz. Google Adwords Sertifikası ile ödüllendirilir.

Eğitim Öğrencilerimize Neler Katacak?

• Google Adwords hesaplarını başarılı bir şekilde yönetebilecekler

• Dijital reklam türlerine hakim olacaklar

• Reklam kampanyalarını yönetebilme yetkinliğine sahip olacaklar

• Çeşitli pazar alanlarını tanıyarak müşteriler ile doğrudan iletişim kurabilecekler