Yabancı Dil Edilimi

Yabancı Dil Eğitimi

Yabancı Dil eğitimi İngilizce ve ortaokuldan itibaren hem İngilizce hem Almanca olarak verilmektedir. Derslerimizi KARES modeli ile destekleyerek günlük hayata uygun hale getiriyoruz.

KARES modeli ile çocuklarımız İlkokulda günlük ihtiyaçlarını dile getirebilecek şekilde eğitim görmektedirler. Ortaokul seviyesindeki bir öğrencimiz hobileri hakkında konuşabilir veya sizinle kültür ve sanat hakkında sohbet edebilir seviyeye gelmektedir.

İkinci yabancı dil olarak edindikleri Almanca dersi ile hayatlarına ikinci bir dili katarak hem kişisel gelişimlerine katkı sağlamış hem de kendilerini ifade edebilecekleri farklı bir yol sunulmuştur.

Benim Çocuğum Yabancı Dil Eğitimi Alacak mı?

Okul öncesi 36-48 Ay’dan İlkokul 4. Sınıfa kadar İngilizce Ortaokul’dan itibaren Lise son sınıfa kadar tüm sınıflarımız hem İngilizce hem Almanca eğitimi alırlar.

Kazanımları Neler?

-        -  Native (Yabancı Dil Konuşma) Gelişimi