Yemek Sistemimiz & Kantin

Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerimiz için günde 3 öğün (Sabah Kahvaltısı, Öğle Yemeği ve İkindi Kahvaltısı) yemek verilmektedir. Yemek listemiz aylık olarak öğrencilerin yaş gruplarına göre gelişimlerini destekleyecek, yemek ve atıştırmalıklardan oluşmaktadır.

Yemek listemiz kurum diyetisyenimiz tarafından hazırlanmakta olup, her yıl velilerimize kendi yaş grupları ile ilgili Beslenme hakkında eğitim verilmektedir.

Yemeklerimiz, tıpkı evlerimizdeki gibi kendi mutfağımızda hazırlanıp, yemekhanelerimizde öğrencilerimize servis edilir.

Ortaokul ve Liselerimizde öğle yemeği isteğe bağlı olarak verilmektedir. Öğrencilerimiz öğle yemeklerini Yıllık/ Aylık yada günlük satın alabilirler.

Ortaokul ve Liselerimizde Kantin bulunmaktadır. Öğrencilerimiz arzu ettiğinde kantinden Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın kantinlerde satışına onay verdiği gıda ve içecekleri satın alabilirler.