Merak Ettikleriniz

SORU: Kardelenler'de eğitim saatleri nelerdir?
CEVAP: Eğitim ve öğretimimiz 08.50 ile 16.30 saatleri arasında verilmektedir.

SORU: Kardelenler'de kaç adet branş ders vardır?
CEVAP: Okul öncesi(3 yaş hariç) ve İlkokul gruplarımızda, Oyun ve Fiziki Etkinlikler, Orff ve Sahne Sanatları, Görsel Sanatlar, Yabancı Dil (İngilizce), Zeka ve Akıl Oyunları, Kodlama ve Robotik dahil 6 branşta eğitim. Ortaokul ve Lise gruplarımızda, Beden Eğitimi, Müzik ve Ritim, Görsel Sanatlar, Yabancı Dil (İngilizce, Almanca, Fransızca* seçmeli), Sınava Hazırlık Etüt, Kodlama ve Robotik eğitimleri verilmekte.

SORU: Kardelenler'de etüt çalışmaları var mıdır?
CEVAP: Rehber öğretmenimizin her öğrenciye özel belirlediği çalışma çizelgesi ile etüt çalışmalarımız yapılmaktadır.

SORU: Kardelenler'de öğrenci servisiniz var mıdır?
CEVAP: Okulumuzun servis imkanı vardır. Servis hakkında detaylı bilgi edinmek için lütfen kurumumuza başvurunuz.

SORU: Kardelenler'de sınıflar kaç kişiliktir?
CEVAP: Butik okul anlayışına sahip bir kurum olduğumuz için ‘az öğrenci çok eğitimci’ mantığı ile ilerliyoruz. Çocuklarınızın daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için sınıflarımız maksimum 20 kişiden oluşmaktadır.

SORU:Okul kıyatlerini nereden ve ne zaman temin edebilirim?
CEVAP: Okul kıyafetlerinizi siz velilerimize bildirilen tarihler aralığında kurumumuzda açılan standlardan temin edebilirsiniz.

SORU: Kardelenler'de yemek imkanları nelerdir?
CEVAP: Okulumuzda yemekler kendi mutfaklarımızda pişmektedir. Malzeme seçiminde; ürün kalitesine ve tazeliğe dikkat edilirken; yemek menüleri; kalori-karbonhidrat-protein hesaplamaları yapılarak öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek öğünler tercih edilir.

Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere öğrencilerimiz için üç öğün yemek hazırlanır ve servis edilir.
Okul Öncesi ve İlkokul için yemek zorunludur. Ortaokul ve Lisede günlük, aylık veya yıllık satın alınabilir.

SORU: Kardelenler'e kayıt olmak için gereken evraklar nelerdir?
CEVAP: Kayıt İçin Gereken Evraklar;
- 6 adet fotoğraf
- Velilerin ve öğrencinin kimlik fotokopileri
- Gelir belgesi
- İkametgah