Geleceği Kodla

Kodlama Eğitimi
  • Özgüven aşılama açısından kodlama ortaokul’da ergenlik sürecinde çok önemli bir rol üstlenecektir. Bir şeyleri üretme ve aidiyetlik duygusu ile öğrencilerin özgüveni desteklenmiş olunacaktır.
  • Hobi olarak başlayacağı kod geliştirme ya da kod üzerine yapacağı bir projede çeşitli fırsatlar yaratabilir, böylece kodlamayı severek bunu meslek olarak yapmak isteyebilir.
  • Kötü ve çocuk için zararlı olan her şeyden uzakta kalmasını sağlayarak, çocuğun kaliteli vakit geçirmesini sağlayabilir.
  • Kişisel gelişimine destek olurken aynı zamanda ruhsal psikolojisini de olumlu yönde etkileyecektir.

Robotik Eğitimi

Robotik; belirli programlama ve tasarım dahilinde kod tabanlı sistemlerle oluşan ürün veya hizmetlerdir diyebiliriz. Evimizde kullandığımız otomatik kapanan klimalardan tutunda ısındığında kendiliğinden duran ütülere kadar her ürün robotik sistemlerin bir parçası olarak ifade edilebilir. Kısacası, yazılımı yapılan ve birleştirilen parçalara ve işleve robotik sistemler deniyor.

Hayatımızı kolaylaştıran bir dizi teknoloji ile robotik dünya’nın hemen merkezinde bulunuyoruz. Daha çok tüketici konumunda yer alan çocuklarımızın robotikle tanışmasını ve üretici konumunda yer almasını Geleceği Kodla olarak amaçlıyor ve yürekten istiyoruz. Ortaokul öğrencileri için temel yaş ve gereksinimlerine uygun ortaokul robotik eğitimleri tarafımızdan verilmektedir. Böylece, ortaokula giden öğrencilerin hayatlarına küçük ama etkili bir dokunuş yapma şansını bularak, ilerideki dijital çağın yaratıcılarını desteklemek istiyoruz.