Geleceği Kodla

Kodlama Eğitimi

Teknoloji nesli ile kodlama Geleceği Kodla projesi ile birlikte harikalar yaratacak!

Meslek seçiminin yaklaştığı lise dönemlerinde kodlama alanında ders veya eğitim almak, çocukların hangi mesleğe karşı eğilimli olduğunu saptama açısından da önemlidir. Kodlamanın çeşitli versiyonları ile ilgilenirken tasarımsal yöne mi yoksa daha çok üretmeye yönelik bölümlere mi eğilimli olduğunu gözeterek, çocukların kendileri için en uygun mesleği seçmesi sağlanabilir.

14-19 yaşları arasında dinamik ve öğrenmeye açık lise öğrencileri için kodlama, farklı bir heyecan demektir aslında. Günümüz teknolojisinin her alanında aktif kullanıcı olan lise öğrencileri’ne üretme yeteneğinin bağışlanması ile gelişimleri de olumlu yönde etkilenecektir. Geleceği Kodla olarak, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimize dijital çağın yapı taşlarını öğretmekten ve onu ilerletmesini izlemekten büyük keyif alıyoruz. Lise eğitimi veren kurum ve kuruluşlara özel verdiğimiz lisede kodlama eğitimleri ile çocukların geleceklerini şekillendirdiğimiz için çok mutluyuz.

Robotik Eğitimi

Hayal edilen her ne varsa bir gün mutlaka yaratıcı ve girişimci kişiler tarafından gerçekleşmiştir. İhtiyaç ve hayal arasında gidip gelen her şey günümüze icat ya da yenilik olarak gelmeyi başarmıştır. Teknolojinin en gelişmiş olduğu bir çağda yaşıyoruz haliyle. Çocuklarımızın ellerinde ve çevresinde üst düzey son teknolojik ekipmanlar ve aygıtlar bulunuyor. Bilmeden bizim bile kullandığımız bir çok hizmet veya ürün, robotiğin sayesinde hayat buluyor. Yazılım, donanım, tasarım gibi bir çok bilgi alanından ortak bir görüş ile çıkan robotikler, hayatımızın tam da merkezinde bulunuyor.

Her şeyi merak eden ve girişimci ruha sahip lise öğrencileri, robotik kavramını net olarak bilmese de her an her yerde bir robotik ile yaşıyorlar. Geleceği Kodla olarak, çevresine ve teknolojiye bu kadar yakın olan lise öğrencilerini robotiğin muhteşem dünyasına sokmaya karar verdik! Lise robotik eğitimlerimiz ile öğrenciler kendi hayallerini gerçekleştirme imkanını yakalayacaklar, biz bundan eminiz. Belki de kendi mesleklerini kendileri yaratacaklar, kim bilir?