Kağıthane Özel Okullar

Kağıthane’de eğitim öğretim hayatına başlayan Kardelenler Koleji; anaokulundan liseye kadar tüm yaştan öğrencilerine kapılarını aralıyor. Kaliteli eğitimi ile hemen dikkatleri üstüne çeken Kardelenler Koleji; velilerin yoğun ilgisini toplamayı başardı.

Kardelenler Özel Anaokulu

Okul öncesi üzerindeki çocukların geleceklerine yön vermek ve hayatlarına iyi bir dokunuş yapabilmeyi hedefleyen Kardelenler Özel Anaokulu; her yıl kendini hem eğitim hem de faaliyetler alanında geliştirmektedir. Bünyesinde topladığı uzman öğretmen kadrosu ile hizmet veren Kardelenler Özel Anaokulu; Kağıthane ve civar semtlere yakınlığı ile ailelerin tercih sebebi olmaktadır.

Kardelenler Özel İlkokulu

Atatürk İlke ve İnkılaplarına duyarlı, çağdaş ve gelecekte ülkeyi kalkındıracak nesillere eğitim vermesi amacıyla açılan Kardelenler Özel İlkokulu, sahip olduğu uzman öğretmen-idari kadrosu ve eğitim methodları ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmıştır. Kağıthane ve civar semtlerde oturan ailelerin kaliteli özel okul ihtiyacına cevap veren Kardelenler Özel İlkokulu; eğitim-öğretim döneminde gerek derslerdeki öğrenme methodları gerekse de sosyal faaliyetleri ile öğrencilerini her zaman iyi bir birey olarak yetiştirmeyi hedeflemektedir.

Kardelenler Özel Ortaokulu

Meslek seçiminin ilk sinyalleri verilen ortaöğretim eğitimi; Kardelenler Özel Ortaokulu bünyesinde KARES eğitim modeli ile öğrencilere sunulmaktadır. TEOG’a yönelik ders müfredatı ve sınav yöntemleri ile öğrencilerini başarıya hazırlayan Kardelenler Özel Ortaokulu, TEOG sınavlarında başarıları ile dikkatleri toplamayı başarıyor. Her sene onlarca derece yapan öğrencileri, liselerini seçiyor ve kariyer hedeflerine bir adım daha yaklaşmanın sevincini yaşıyor.

Kardelenler Özel Anadolu Lisesi

Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin; gerek  dünyaya bakış açısını güzelleştirmek gerekse de dünyayı daha da yaşanabilir bir yer haline getirmeleri amacıyla gelişimlerine yardımcı olacak eğitim ve öğretim faaliyetlerine Kardelenler Özel Anadolu Lisesi olarak imzamızı atıyoruz. Topluma ve insanlığa faydalı doktorlar ve mühendisler çıkarmayı amaçlayan Kardelenler Özel Fen Lisesi; YGS-LYS sınavına hazırlanan öğrencilerin her birine özel çalışma programı uygulamaktadır. KARES eğitim modeli ile; bireyin kendine ve karakterine en uygun alanı seçmesini sağlayan kurumumuz; Kağıthane ve çevre semtlerde oturanların beğenisini kısa sürede toplamıştır.