Kardelenler e-Spor

Bilgisayar oyun sporları olarakta bilinen e-Spor, ülkemizde gelişmekte olan spor branşlarındandır.

Kardelenler olarak ortaokuldan itibaren bu alanda başarılı olan öğrencilerimizi geliştirmek ve Kardelenler e-Spor takımında hem kurumumuzu hem ülkemizi temsil etmesini sağlamak.

Elektronik sporcuların hem fiziksel hem de zihinsel olarak mücadele gösterdikleri e-Spor da başarılı olabilmeleri ve sporun kendilerine kazandırdıklarını elde etmeleri açısından sahip olduğu ayırt edici bazı özellikleri bulunmaktadır.

Konsantrasyon, öğrendiği taktik ve beceriyi oyuna yansıtabilme, amaç yada amaçlarını belirleme, oyunun kazandırdığı niteliklerin farkında olma. Bütün bu özellikler elektronik sporcuya oyun içerisinde stratejik düşünce gerektiren oyunlar dizisine karşı anında müdahale yetisi kazandırmaktadır. Bu kazanılan özelliklerin sporcuda devamlılık sağlaması açısından elektronik sporcular belli periyotlarda antreman yapmaktadırlar.